Reprezentanţii societăţii Termoficare Oradea au anunţat că furnizarea apei calde a fost reluată mai repede în mai multe cartiere ale Oradiei.

Miercuri seara a început furnizarea apei calde pentru consumatorii din Rogerius, Ioşia, Decebal, Cantemir, Nufărul 3, Piaţa Bucureşti şi zona centrală, lucru care, potrivit anunţului oficial, urma să se întâmple joi. 

"Ca urmare a finalizării lucrărilor de reparații și investiții la rețeaua de transport a agentului termic, începând cu ora 16.00 am început  manevrele  de umplere a  rețelelor termice și de reluare a furnizării apei calde", se arată în comunicat.

De asemenea, consumatorii din cartierele Nufărul 2 (punctele termice 868, 871, 872, 875), Velența, Prima, Sînmartin și Băile Felix vor avea apă caldă de joi, 14 iunie. Potrivit anunţului iniţial, reluarea furnizării în acele zone urma să se facă pe 15 iunie. 

"Pentru informaţii suplimentare privind stadiul reluării furnizării apei calde de consum, clienţii noştri pot suna la dispeceratul de urgență TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile). Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că echipele noastre vor  lucra în această perioadă în regim permanent pentru reducerea timpului de reluarea a furnizării apei calde de consum", au mai transmis reprezentanţii Termoficare.