Oradea confirmă, la nivel național, alegerea făcută în privința dezvoltării durabile a sistemului de încălzire al orașului. În urma numeroaselor proiecte de investiții, în valoare de peste 110 milioane de euro, derulate de către Primăria Oradea, rezultatele obținute primesc recunoașterea din partea Camerei de Comerț și Industrie a României.

În cadrul celei de-a XXV-a Gale a Topului Național al Firmelor, care a avut loc în data de 7 Noiembrie 2018, Camera de Comerț și Industrie a României a acordat Locul I societății Termoficare Oradea S.A., la categoria Servicii - Furnizare de abur și aer condiționat, https://tnf.ro/despre-top/.

Mai mult, pentru atingerea obiectivului de a deveni cel mai performant sistem de termoficare din România, care să îndeplinească standardele de mediu și de siguranță prin excelență operațională și de a oferi facilități conexe care să conducă în final la maximizarea calității serviciului prestat, în perioda următoare ne propunem împreună cu autoritatea publică locală  același ritm al realizării investițiilor în sistemul de termoficare al Municipiului Oradea.

Termoficare Oradea SA mulțumește, pe această cale, atât angajaților, cât și tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea și îmbunătățirea serviciilor oferite. Acest premiu ne onorează și, în același timp, ne determină să depunem și mai multă diligență în vederea îmbunătățirii activității proprii. 

Echipa Termoficare Oradea S.A.
www.termoficareoradea.ro