Având ca obiectiv strategic îmbunătățirea permanentă a calității serviciilor prestate, Termoficare Oradea continuă investițiile în sistemul centralizat de alimentare cu energie termică.

În luna iulie am finalizat lucrările de modernizare a punctului termic 710. Lucrările realizate au vizat atât reabilitarea instalațiilor termice, cât și renovarea clădirii aferente. Astfel, consumatorii de pe străzile Tudor Vladimirescu și Sulyok Istvan, deservite de punctul termic 710, vor beneficia de servicii calitative și eficiente energetic, în regim de funcționare permanent.

De asemenea, echipele Termoficare Oradea au reabilitat rețelele secundare de pe străzile Lăcrămioarei și Caraiman, aferente punctului termic 128, și au finalizat reabilitarea pentru aproximativ un kilometru din rețeaua de recirculare a apei calde, după cum urmează: punctul termic 126 (300 de metri), punctul termic 136 (300 de metri) și punctul termic 863 (450 de metri).

Pentru pregătirea sezonului de încălzire, pe tot parcursul lunii august, Termoficare Oradea continuă lucrările de reparații, dar și lucrările de modernizare / investiții, cu scopul de a asigura consumatorilor, prin îmbunătățirea continuă a infrastructurii de livrare a energiei termice, servicii de cea mai bună calitate.

Termoficare Oradea S.A.