Ne pregătim pentru o nouă ediţie a celui mai colorat şi distractiv festival pentru copii din judeţul Bihor, în Cetatea Oradea!

Cetatea Oradea va găzdui şi în acest an cel mai mare festival pentru copii din zonă – Festivalul Copiilor Oradea, pe parcursul a 3 zile pline de veselie şi culoare. Programul festivalului va include o multitudine de activităţi şi atracţii pentru copii, spectacole de teatru, jocuri şi jonglerii, baloane, ateliere de creaţie, standuri cu dulciuri şi multe alte surprize.

A început perioada de înscriere pentru închirierea amplasamentelor din cadrul Festivalului Copiilor Oradea. Astfel, producătorii şi comercianţii de jucării, dulciuri şi alte bunătăţi, care doresc să ni se alăture la Festivalul Copiilor Oradea în perioada 31 mai – 2 iunie, se pot înscrie online, aici: www.festivalulcopiilororadea.ro.

Înscrierile se pot face până la data de 27 mai 2019, ora 12:00.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii trebuie să urmeze toţi paşii[1] din formularul de înscriere disponibil online [2], respectiv să completeze toate informaţiile solicitate în câmpurile dedicate (informaţii despre companie, produsele comercializate, informaţii cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere şi să furnizeze informaţii cu privire la tipul de amplasament vizat şi puterea instalată necesară funcţionării.

Sunt disponibile:

8 (opt) standuri din lemn pentru agenţi economici din sectoarele alimentar şi non-alimentar;
8 (opt) amplasamente construcţie proprie tip food truck;
3 (trei) locaţii pentru bar;
1 (una) locaţie pentru cozonac secuiesc.

ELEMENTE DE PREŢ

Preţul de ocupare a domeniului public pentru activităţile comerciale desfăşurate în cadrul Festivalului Copiilor Oradea este:

-40 lei +TVA/stand/zi (producătorii şi meşterii care deţin autorizaţii conform legii beneficiază de reducere de 30% din tarife).

-Pentru comercianţii din zona de alimentaţie publică, bar si atracţii / activităţi se va aplica taxarea pe baza de comision din vânzări după cum urmează:

Comision de 16% din totalul vânzărilor fără tva (vânzări propriu-zise şi prestări de servicii) realizate de către colaborator în cadrul festivalului, comision la care se adaugă tva în cotă de 19%. Astfel, comisionul cuvenit organizatorului se va calcula după cum urmează: [ (z x 16%) + 19%] unde z = totalul vânzărilor, fără tva

ÎN CE CONSTĂ PROCEDURA DE ATRIBUIRE

Etapa I – Depunerea solicitărilor de participare, prin intermediul formularului online.

Etapa II – Centralizarea ofertelor şi stabilirea ofertanţilor calificaţi. În situaţia în care un ofertant nu îndeplineşte una sau mai multe dintre cerinţele din Regulamentul de participare sau nu a prezentat unul sau mai multe documente solicitate în formularul de înscriere, Comisia de evaluare va declara ofertantul ca fiind necalificat.

Etapa III – Atribuirea locaţiilor, conform hărţii evenimentului.  

Exemplu practic: Dacă pentru una din locaţiile Festivalului va exista o singură solicitare de la unul din ofertanţii calificaţi, acesta va fi atribuită la preţul 40 lei +TVA /stand/zi, după care se va trece la atribuirea următoarei locaţii. În schimb, dacă pentru aceeaşi locaţie vor fi mai multe solicitări, se va face o licitaţie cu strigare. Pasul de licitaţie este de 1 leu/pas. Preţul licitat va fi cel puţin egal cu preţul de pornire a licitaţiei (40 lei +TVA /stand/zi) + primul pas.

Etapa IV – Instalare şi montaj.

Etapa V – Desfăşurarea Festivalului Copiilor Oradea, 31 mai -2 iunie 2019.

Etapa VI – Demontare şi curăţenie în spaţiu.

PROGRAMUL FESTIVALULUI COPIILOR ORADEA 2019:

 • 31 mai – 2 iunie 2019, 10:00 – 22:00.

Festivalul Copiilor Oradea 2019 este organizat de Asociaţia pentru promovarea turismului din Oradea şi regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei municipiului Oradea şi se desfăşoară în Cetatea Oradea, în perioada 31 mai – 2 iunie 2019.

[1] Necompletarea unui câmp sau omiterea unei etape din procesul de înregistrare a cererii de participare va face imposibilă finalizării înscrierii.

[2] Formularul online este singura modalitate de înscriere ca şi expozant la Festivalul Copiilor Oradea 2019.

Ne găsiţi online:

Facebook: https://www.facebook.com/festivalulcopiilororadea/.

E-mail: turism@oradea.ro