Un bărbat în vârstă de 80 de ani a ajuns, miercuri, la spital, pentru investigaţii, după ce a căzut într-un tramvai care circula pe linia 4N, pe strada Primăriei spre Bulevardul Decebal.

Potrivit unei informări transmise de OTL, incidentul s-a produs în timp ce vatmanul a vrut să evite tamponarea cu un autoturism înmatriculat în Hunedoara, care nu a respectat indicatorul de oprire la intersecţia străzilor Primăriei cu Piaţa Unirii. În urma frânării bruşte, pasagerul a căzut. 

La faţa locului au fost solicitate un echipaj al SMURD, care a preluat bărbatul pentru îngrijiri, şi un echipaj al Poliţiei. "În urma rezultatului negativ al testării cu aparatul etilotest, vatmanul a fost condus la sediul Poliţiei pentru declaraţii", se arată în informarea OTL.

Maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, a precizat pentru BIHOREANUL că la faţa locului au intervenit paramedicii Detaşamentului 2 Oradea care au acordat primul ajutor în cazul a două persoane. "Una dintre ele a refuzat să fie dusă la spital, iar cea de-a doua a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, cu răni uşoare", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU.

OTL a precizat că, din cauza acestui incident, tramvaiele nu au circulat, pe sensul de mers către Decebal, timp de aproape 30 de minute, respectiv între orele 12.40 şi 13.08.