Un tânăr de 25 de ani din Sântandrei a provocat, joi seară, un accident pe strada Dimitrie Cantemir din Oradea. Cum nu păstrase distanţa faţă de maşina din faţă, care a oprit la semafor, şoferul a fost nevoit să treacă pe contrasens pentru a evita impactul cu aceasta.

În schimb, a intrat în coliziune frontală cu o altă maşină, care circula regulamentar din sens opus.

"Joi, 5 decembrie a.c., la ora 19.25, pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea, un tânăr de 25 de ani, din comuna Sântandrei, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în timpul deplasării faţă de autoturismul din faţa sa, care a oprit la culoarea roşie a semaforului electric şi, pentru evitarea impactului cu acesta, a trecut pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 43 de ani, din Oradea", se arată într-o informare transmisă, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor.

Potrivit poliţiştilor, în urma accidentului rutier, cei doi şoferi şi o femeie de 41 de ani din Oradea, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările în acest caz.