O persoană a fost rănită şi trei maşini au fost avariate, luni, într-un accident în lanţ produs pe strada Ecaterina Teodoroiu şi provocat de şoferul unei autoutilitare care nu a respectat distanţa faţă de autoturismul din faţa sa.

Evenimentul rutier a fost semnalat pe numărul de urgenţă 112, luni, la ora 10.50.

"Un bărbat de 35 de ani, din Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre strada Izvorului înspre strada Dragoş Vodă, nu a păstrat o distanţă suficientă în timpul deplasării şi a acroşat din spate un autoturism care se deplasa în faţa sa, condus de o femeie de 33 de ani, din Oradea", se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 38 de ani, din comuna Oşorhei.

"În urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni uşoare", se mai arată în informare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al UPU SMURD Bihor, dr. Dacian Juca, şoferiţa de 33 ani a scăpat doar cu câteva contuzii. "Nu a fost nimic grav", a spus medicul.

Poliţiştii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.