O femeie în vârstă de 74 de ani a provocat, vineri seara, un accident în Oradea, pe strada Republicii, după ce, la volanul unui Renault Clio, a trecut pe culoarea roşie a semaforului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, un Ford Focus.

În urma accidentului, trei persoane, între care o fetiţă de 10 ani, au suferit răni pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital.

"Vineri, 8 noiembrie, la ora 17.40, în municipiul Oradea, o femeie de 74 de ani din Aleşd, în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Piaţa Bucureşti înspre bulevardul General Magheru, a trecut la culoarea roşie a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de o femeie de 55 de ani din comuna Ţeţchea, care efectua un viraj la stânga înspre strada Muzeului la culoarea verde a semaforului electric", a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Potrivit reprezentantei Poliţiei, "în urma accidentului rutier, conducătoarea celui de-al doilea autoturism, precum şi un bărbat de 72 de ani din Aleşd şi o minoră de 10 ani din Oradea, ambii pasageri în primul autoturism, au suferit leziuni uşoare pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital".

Poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.