Echipajele de intervenţie au fost chemate, luni dimineaţa, cu puţin înainte de ora 8, pe strada Republicii din Oradea, între Crişul şi Gară, unde a avut loc un accident între două autoturisme.

Un taxi a ajuns cu roţile-n sus pe carosabil, iar două persoane au fost transportate la spital. Este vorba despre şoferul taxiului, în vârstă de 39 de ani, şi o pasageră în vârstă de 62 de ani. 

Deşi echipajele de intervenţie ale ISU s-au deplasat la faţa locului, n-a fost nevoie de descarcerare.

"Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 7.56. Este vorba despre un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. O persoană rănită a fost transportată la spital. Poliţiştii rutieri continuă cercetările la faţa locului", a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Potrivit dr. Hadrian Borcea, coordonatorul UPU SMURD, cei doi răniţi au contuzii minore. "Bărbatul are doar o contuzie uşoară la cap. Femeia are o contuzie la torace, încă se mai fac analize să fim siguri că o putem lăsa acasă", a spus medicul. 

UPDATE:

Potrivit comisarului şef Alina Dinu, incidentul a fost soluţionat ca o tamponare întrucât niciunul dintre răniţi nu a rămas internat. 

Accidentul s-a produs după ce şoferul unui Daewoo Cielo a ieşit de pe strada Pescăruşului şi n-a acordat prioritate, izbind taxiul, o Dacia Sandero, care circula pe strada Republicii. 

În urma incidentului, şoferul maşinii Cielo a rămas fără permis pentru 60 de zile şi a fost amendat cu 870 de lei (6 puncte amendă).

Sursa video: Török Tamás, grupul Info Trafic jud Bihor