Un accident a îngreunat traficul rutier, joi în jurul orei 14.20, pe Bulevardul Decebal. O femeie a ajuns la spital, şi două maşini – un Volkswagen şi un Audi - au fost serios avariate, în urma impactului cauzat de o neacordare de prioritate.

Din informaţiile martorilor, şoferul care a virat stânga, aflat la volanul autoturismului Audi, a tăiat calea Volkswagen-ului, care circula dinspre Grădina Zoologică, spre Biserica Emanuel.

Impactul a fost puternic, iar în urma lui, Volkswagen-ul a "plonjat" pe terenul viran de la intersecţia celor două străzi, unde odinioară era o casă. La rândul său, Audi-ul s-a oprit într-un stâlp de la marginea trotuarului. Norocul a făcut ca niciun pieton să nu fie lovit de nici una dintre cele două maşini.

În schimb, o femeie, pasageră în Audi, a suferit mai multe leziuni şi a fost transportată la spital.

"Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul rutier", a declarat comisarul Alina Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Bihor, pentru BIHOREANUL.

Femeia care a fost victimă a acestui accident a suferit răni uşoare, care nu au necesitat îngrijiri suplimentare, astfel că nu a rămas internată în spital.

Sursa video: magazinul Livella