Două persoane au ajuns la Urgenţe, sâmbătă dimineaţa, în urma unui accident rutier produs pe strada Ovid Densuşianu din Oradea, la intersecţia cu strada Henrik Ibsen.

Din primele informaţii, se pare că şoferul autoturismului care a ajuns răsturnat în şanţ ar fi vrut să evite o coliziune după ce un alt şofer nu i-a acordat prioritate. 

"Apelul 112 a fost înregistrat la ora 9.06. Accidentul rutier s-a produs la intersecţia străzii Henrik Ibsen cu Ovid Densuşianu. În accident ar fi implicate două autovehicule, din care unul a ajuns în şanţ, răsturnat. Două persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale", a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, precizând că poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii accidentului.

La faţa locului au intervenit şi mai multe echipaje ale ISU Crişana, între care o autospecială de descarcerare grea, dat fiind că o femeie a rămas prinsă în maşină.

"Persoana descarcerată a fost transportată la spital în cod galben medical, alături de o altă persoană, în cod verde medical", a precizat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

În jurul orei 11, cele două victime se aflau la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, în investigaţii, însă în stare stabilă, potrivit dr. Adriana Bălan, purtător de cuvânt al UPU SMURD Bihor.

(video: Dan Bureţia)