Două maşini, un Audi şi un Opel, au fost serios "şifonate", marţi la prânz, după o tamponare la intersecţia Bulevardului Decebal cu Calea Aradului, în apropierea Bisericii Emanuel.

Se pare că vina a purtat-o şoferul din Audi, maşină înmatriculată în Dolj, care, venind dinspre Calea Aradului, ar fi forţat intrarea în intersecţie şi, astfel, a lovit Opelul care mergea spre Grădina Zoologică.

În urma impactului, Opelul s-a ales cu uşile de pe partea dreaptă serios îndoite, iar Audiul cu avarii în partea frontală. De asemenea, şoferiţa Opelului a avut nevoie de ajutorul medicilor de la Ambulanţă, din pricina sperieturii. După ce s-a liniştit, însă, n-a avut nevoie să fie transportată la spital, întrucât n-a suferit alte răni.

Evenimentul a fost înregistrat de către Poliţie ca o simplă tamponare, astfel că nu s-a mai făcut cercetare la faţa locului. În schimb, traficul rutier a fost, câteva minute, îngreunat, iar poliţiştii au dirijat circulaţia, pentru a se asigura că ceilalţi şoferi şi pietonii sunt în siguranţă.

Momentul impactului a fost surprins de camere de filmat din zonă: