Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune din subordinea Primăriei a anunţat, luni, că dată fiind interzicerea evenimentelor cu mai mult de 1.000 de participanţi, concertul formaţiei rock Nagy Feró és a Beatrice din Ungaria, care urma să aibă loc pe 15 martie în Piaţa Unirii, va fi anulat.

Interzicerea acestor tipuri de evenimente este una dintre măsurile luate de autorităţi la nivel naţional pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în România. 

"Ca urmare a măsurilor de siguranţă anunţate de autorităţi duminică, 8 martie 2020, concertul Nagyferó és a Beatrice programat pentru data de 15 martie se va anula", se arată într-un comunicat transmis, luni, de APTOR.

De asemenea, CSM Oradea a sistat vânzarea de bilete pentru meciul de baschet programat vineri, 13 martie, la Arena Antonio Alexe, în compania SCM Timişoara.

"Autorităţile au anunţat măsuri restrictive pentru organizarea de manifestări cu participarea a peste o mie de persoane. Din acest motiv, vânzarea biletelor pentru meciul cu SCM Timişoara, de vineri (13.03), ora 18:00, a fost, pentru moment sistată. Vom reveni cu noutăţi în măsura în care situaţia evoluează", a transmis CSM pe site-ul propriu.

Totodată, Spitalul Judeţean a decis să anuleze întâlnirea din cadrul programului Şcoala Mamei programată pe 12 martie.

"În contextul Prevenirii şi controlul infecţiilor suspecte cu noul Coronavirus (2019-nCoV) în unităţile sanitare şi al Hotărârilor privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, vă anunţăm că Şcoala Mamei - Maternitatea Oradea, sezonul de primavară, care urma să înceapă în data de 12.03.2020, se amână până la o dată ce va fi comunicată oficial. Menţionăm că toate înscrierile confirmate prin e-mail sau telefon rămân valabile", se arată în informarea Spitalului Judeţean.

Citeşte şi: 

Măsuri fără precedent în România din cauza coronavirusului: Se interzic adunările cu mai mult de 1.000 de persoane și vizitele în spitale

Alertă coronavirus: România suspendă TOATE zborurile spre și dinspre Italia! (VIDEO)