Doi tineri cu vârste de aproximativ 25 de ani au ajuns, miercuri, la spital după ce s-au îmbuibat cu mâncare şi whisky, ascunşi printre rafturile hipermarketului Kaufland de pe Şoseaua Borşului.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, incidentul s-a produs miercuri după-amiază, cei doi fiind găsiţi de angajaţii magazinului în pragul comei alcoolice, în raionul cu mezeluri. Din graba cu care au înfulecat cantități mari de salam, fructe, și băutură, la un moment dat li s-a făcut rău și au făcut prăpăd în jurul lor, drept pentru care angajații au sunat la 112.

La fața locului au ajuns două echipaje de urgență de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar și polițiști și jandarmi. Cei doi au fost transportați la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean Oradea.

„Unul dintre tineri era letargic, răspundea greu la stimuli, cel de-al doilea era uşor agresiv. Au fost transportaţi la spital, însoţiţi de medic şi poliţişti”, a confirmat BIHOREANULUI dr. Liciniu Venter, şeful Serviciului de Ambulanţă Bihor.

La Unitatea de Primire a Urgenţelor, însă, tinerii, de etnie romă, nu au rămas decât pentru scurt timp, până când au primit ajutor medical, fiind transferaţi, pentru dezalcoolizare, la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Municipal, tot sub escorta Poliţiei.

După ce se vor trezi din beţie, cei doi vor avea de dat explicaţii, deoarece poliţiştii au deschis pe numele lor dosare penale pentru furt.