Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor va organiza, pe 12 aprilie, bursa generală a locurilor de muncă, la Arena Antonio Alexe.

Firmele din judeţ care sunt în căutare de angajaţi pot participa gratuit, cu condiţia să se înscrie până cel târziu pe 5 aprilie, folosind formularul specific de pe site-ul Agenţiei.

"Scopul nostru este de a facilita întâlnirea cererii cu oferta de pe piaţa muncii din judeţul Bihor. Pe de o parte, vrem să ajutăm şomerii şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-şi găsească un job pe măsura pregătirii şi experienţei lor profesionale. Pe de altă parte, vrem să venim şi în sprijinul agenţilor economici pentru a-şi selecta şi angaja resursele umane de care au nevoie", a declarat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Şeful AJOFM estimează că în acest an vor fi puse la dispoziţie aproximativ 1000 de locuri de muncă vacante.

În plus, a spus Békési, cei care vor participa la bursă vor putea beneficia de consiliere personalizată şi orientare în carieră, precum şi de informaţii utile privind cursurile de formare profesională organizate de AJOFM Bihor.