Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în curtea unei firme de transport de pe şoseaua Borşului din Oradea. Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut în jurul orei 4.30, iar când pompierii au ajuns la faţa locului ardeau deja patru autotractoare. În ciuda intervenţiei pompierilor, acestea au fost făcute scrum.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje de pompieri, cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă tip B2. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent şi generalizat la 4 autotractoare, cu pericol de propagare la celelalte autovehicule din curtea unei societăţi comerciale de pe strada Borşului. Erau 19 autotractoare aliniate unul lângă celălalt", a precizat mairoul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

"Cele patru autotractoare au ars în proporţie de 90% şi 100%", a mai spus reprezentanta ISU. Celelalte 15 autotractoare au fost salvate, pompierii reuşind să oprească propagarea flăcărilor.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a fost stabilită ca fiind un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. Nu s-au înregistrat victime.