Întâmplare neobişnuită, marţi seara, în cartierul Nufărul din Oradea. Pe strada Bumbacului, în zona magazinului Profi, un bărbat s-a postat în mijlocul şoselei şi a oprit mai multe maşini.

Turmentat şi agresiv, omul a spart oglinda unui autobuz MAN al companiei locale de transport OTL, care oprise în coloana formată. 

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 20. "În timp ce se deplasa pe strada Bumbacului lângă magazinul Profi o persoană agresivă, cel mai probabil drogat sau băut, oprea autovehicule agresând şoferii. Când a ajuns în dreptul autobuzului care era oprit în coloană a lovit oglinda din stânga pe care a spart-o", a transmis BIHOREANULUI Viorel Pop, managerul OTL.

Potrivit acestuia, "şoferul autobuzului a coborât şi împreună cu alţi şoferi l-au imobilizat pe agresor şi au anunţat Poliţia".

Bărbatul a fost preluat ulterior de un echipaj de poliţişti. Directorul OTL a spus că va face demersuri pentru a agresorul să plătească dauna făcută autobuzului companiei.

La solicitarea BIHOREANULUI, comisarul-şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean a precizat că apelul 112, prin care a fost reclamat comportamentul bărbatului, a fost înregistrat la ora 20.09.

"Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea s-au deplasat la faţa locului, pe strada Bumbacului, în aproximativ două minute de la solicitare. L-au condus pe bărbatul respectiv la sediul Poliţiei Municipiului. A fost identificat ca fiind un bărbat de 35 de ani Oradea. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere", a precizat reprezentanta IPJ Bihor.

Se pare că omul chefuise cu coniac la un bar din apropiere înainte să se dea în spectacol pe stradă.