Pompierii orădeni au intervenit, duminică şi luni, la două incendii izbucnite la maşini care rulau pe străzile din oraş.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, un autoturism a fost cuprins de flăcări duminică, pe Bulevardul Decebal.

"Duminică, între orele 15.35-15.45, pompierii Detaşamentului 1 Oradea au acţionat pe Bulevardul Decebal pentru localizarea şi lichidarea incendiului izbucnit la un autovehicul, în timp ce rula pe Bulevardul Decebal. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars materialele combustibile din compartimentul motor şi bordul maşinii", a transmis Roşca.

Martorii povestesc că şoferul a apucat să vireze de pe Bulevardul Decebal în parcarea blocurilor ANL, iar apoi a privit neputincios cum flăcări uriaşe ieşeau de sub capotă. În acelaşi timp, alţi şoferi încercau să-şi mute maşinile din parcare, temători că incendiul ar putea distruge şi autovehiculele lor.

Luni dimineaţă, în jurul orei 08.10, pompierii din aceeaşi subunitate au fost chemaţi pe strada Vlădeasa, pentru o misiune similară. De data aceasta, flăcările au afectat bordul autoturismului, tapiţeria plafonului şi ornamentele din plastic. "Din fericire, în urma producerii evenimentelor menţionate, nu au existat persoane rănite", a mai spus Roşca.

(sursa video: Facebook / Info Trafic jud. Bihor, Laszlo Csaba Tutor)