Orădenii sunt îndemnaţi de grupul Oradea Civică să iasă din nou în stradă împotriva măsurilor luate de Guvernul Tudose şi de PSD.

La fel ca în ultimele săptămâni, manifestarea se va desfăşura începând cu ora 18, în Piaţa Unirii, urmând ca, în jurul orei 19.30, protestatarii să pornească într-un marş prin oraş.

"Este vital să acţionăm ACUM! În săptămânile care urmează se va decide totul. Dragnea a declarat, cu subiect şi predicat, RĂZBOI instituţiilor europene care îl acuză că a furat 21 de milioane de euro, DNA-ului şi celoralete instituţii din justiţie care îi cercetează faptele. "VA FI RĂZBOI", cu toţi cei ce îşi doresc o clasă politică purificată de corupţie, război cu cei ce îl contestă, dar şi cu cei ce i-au ales. Cu noi toţi!", au transmis organizatorii în descrierea evenimentului pe Facebook.

"Spunem NU asaltului asupra justiţiei! Apărăm independenţa justiţiei şi ne opunem proiectelor de modificare a legilor justiţiei discutate în acest moment în Parlament. Cauzele principale: modificările legilor Justiţiei şi modificările fiscale!", au mai precizat ei.