Micuții fotbaliști au un motiv de bucurie vara aceasta. În Orășelul Copiilor, Direcția de Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei a început lucrările pentru un teren de minifotbal care va fi gata la începutul lunii august.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Primăria Oradea, terenul de minifotbal a fost de mult o necesitate, fiindcă cei mici erau nevoiți să folosească terenul de baschet și pentru fotbal.

”La solicitările repetate ale părinților care vin cu copiii în Orășelul Copiilor, s-a luat decizia de a se construi aici și un teren de minifotbal, întrucât singurul teren din Orășelul Copiilor, cel de baschet, era foarte des disputat de copii: unii doreau să joace baschet, alții fotbal și astfel apăreau mai mereu conflicte. Ca urmare a acestei investiții, cei care vor dori să joace fotbal vor avea la dispoziție un teren nou”, a declarat directorul Direcției de Patrimoniu Imobiliar, Lucian Popa.

Copiii îl vor putea folosi începând cu data de 3 august. Terenul va fi situat la intrarea dinspre Piața Rogerius, lângă scenă.

Valoarea lucrărilor, executate de Atlas SRL, se ridică la 131.000 lei.

Suprafața totală a terenului, care va fi acoperit cu covor de tartan, va fi de 26x11 metri. Acesta va fi împrejmuit de stâlpi şi plasă metalică. În spatele porților vor fi amplasate panouri de protecție.