Beat turtă la volanul unui BMW, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 25 de ani a intrat cu maşina într-o casă de pe strada Sucevei din Oradea, iar apoi a ricoşat într-un stâlp de electricitate, pe care l-a doborât la pământ, rupând şi un altul de peste drum. În fine, maşina s-a răsturnat pe şosea.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de intersecţia cu Bulevardul Decebal, iar echipajele Electrica au fost chemate să intervină, strada fiind cufundată în beznă după isprava şoferului beat.

"În 10 noiembrie, la ora 3, pe strada Sucevei din Oradea, un tânăr de 25 de ani din Biharia, în timp ce conducea un autoturism înspre Bulevardul Decebal, a pierdut controlul asupra direcţiei, a lovit un imobil, a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, iar apoi s-a răsturnat pe partea carosabilă", a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Potrivit reprezentantei Poliţiei, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest şi a ieşit la iveală că băuse. "S-a constatat că tânărul care conducea autoturismul prezenta o concentraţie alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei", a precizat Fărcuţa.

În urma accidentului, tânărul a fost transportat la spital cu multiple leziuni, fiind rănit grav.

Urmele isprăvii erau vizibile şi duminică la prânz pe strada Sucevei, unde un stâlp de electricitate era încă la pământ, iar altul rupt. Casa lovită de BMW nu a fost grav avariată.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Oradea.