Polițiștii locali au identificat joi dimineață un pervers reclamat de o femeie că se masturba în mijlocul Parcului Salca, la o oră la care zona era plină de copii.

Potrivit unui comunicat al Poliției Locale „la fața locului au sosit două patrule din cadrul Serviciului Ordine Publică și Rutieră al Poliției Locale Oradea care au interceptat, surprins și identificat un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Oradea, în persoana lui S.F., care se afla în stare de ebrietate și cu pantalonii în vine în mijlocul parcului Salca”.

Bărbatul a fost amendat în baza Legii 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, după care a fost predat polițiștilor Serviciului Judiciar din cadrul Poliţiei Bihor pentru întocmirea actelor premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Polițiștii locali încurajează orădenii să ceară sprijin în orice situație la care asistă sau au cunoștință despre săvârșirea unei contravenții ori fapte antisociale la numărul de telefon 0259.969.