Pe pagina oficială de Facebook a Poliţiei Române a apărut o imagine cu poliţistul orădean care în noaptea de joi spre vineri a fost izbit din plin de o maşină condusă de un adolescent băut. Alături de fotografie, reprezentanţii Poliţiei au scris "Tavi, eşti eroul nostru! Însănătoşire grabnică! Meseria de poliţist implică multe riscuri…".

În vârstă de 30 de ani, poliţistul a ajuns la Terapie Intensivă după ce a fost luat pe capota unei maşini furate, conduse de un adolescent, despre care s-a aflat mai târziu că era şi băut.

Băiatul de 15 ani se afla în maşină cu alţi doi adolescenţi, de 12, respectiv 15 ani.

Totul s-a petrecut joi după miezul nopţii la intersecţia străzilor Ogorului şi Universităţii. Agentul rutier se afla în misiune, în zonă fiind instituit un filtru.

Tânărul poliţist a fost grav rănit, fiind internat cu traumatism toracic şi de membre. Potrivit informaţiilor BIHOREANULUI, agentul urmează să fie operat vineri pentru fractura de femur suferită. 

Citeşte detalii despre întâmplare, în articolul:

Accident grav pe centura Oradiei: un poliţist rutier a fost luat pe capota unei maşini furate, conduse de un adolescent băut