Direcţia de Asistenţă Socială Oradea va deschide, luni, după reabilitare, centrul multifuncţional al municipalităţii din cartierul Nufărul. În colaborare cu Asociaţia "Rămâi Acasă" şi Asociaţia "Pflege und Betreuung 24", DAS Oradea cheamă tinerii, vârstnicii şi persoanele cu dizabilităţi la tot felul de activităţi gratuite.

Între acestea se numără cursuri de germană pentru tineri, cercuri de "mâini îndemânatice", seminarii pentru seniori, precum şi seminarii de dezvoltare personală pentru toate vârstele.

Centrul situat pe str. Nufărului nr.47, Bl. D111 se va deschide luni la ora 15 cu un seminar de dezvoltare personală susţinut de Flaviu Stoica de la Asociaţia "Pflege und Betreuung 24".

"În fiecare zi, Centrul multifuncţional din Nufărul este deschis tuturor celor care doresc să socializeze, să petreacă un timp de calitate şi în acest sens invităm şi persoanele cu dizabilităţi, bine ştiut fiind faptul că acestea sunt persoane marginalizate din punct de vedere social şi câteodată uitate în propriile lor case", au transmis reprezentanţii ASCO.

Înscrieri pentru activităţi se pot face la numărul de telefon 0359.444.888.

DAS Oradea urmează să redeschidă şi centrele multifuncţionale din Rogerius, Ioşia şi Aleea Călinului.