Dramă de proporţii pentru o familie din Oradea. Un adolescent în vârstă de 17 ani, elev la Colegiul Naţional Iosif Vulcan, a murit subit, joi seară, după ce i s-a făcut rău.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, în jurul orei 21, adolescentul, Ştefan Barabaş, le-a spus părinţilor săi că nu se simte bine, aceştia suspectând o răceală. Când au mers să-i ducă, însă, medicamente, l-au găsit inconştient, aşa că au sunat la 112.

Tânărul a fost transportat de un echipaj al Ambulanţei la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, fiind preluat în stop cardio respirator de medicii urgentişti.

Aceştia au încercat o oră să îl resusciteze, însă, din păcate, fără rezultat. Moartea băiatului este cu atât mai şocantă cu cât nu avusese, anterior, probleme medicale.

Cu toate că decesul a survenit din probleme medicale şi nu există suspiciuni că ar fi fost victima unei infracţiuni, Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă în acest caz, dat fiind că moartea a intervenit subit, în cazul unei persoane atât de tinere.

"Cercetările sunt efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalităţii împotriva Persoanei Oradea sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. Cauzele decesului urmează să se stabilească în urma necropsiei, dar nu există suspiciuni de omor", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Ştefan Barabaş era fiul directorului de îngrijiri de la Spitalul Municipal din Oradea, asistentul Călin Barabaş. Băiatul era elev în clasa a XI-a la Colegiul Iosif Vulcan, iar colegii lui declară şocaţi de întâmplare, caracterizându-şi colegul drept un adolescent liniştit, fără probleme de comportament.