Un orădean s-a ales cu permisul suspendat și cu amendă, după ce, în cursul zilei de miercuri, a fost prins gonind la volanul unui BMW cu 157 kilometri pe oră pe DN 79, în zona aeroportului.

Potrivit unui comunicat al Poliției Bihor, evenimentul s-a produs miercuri, la ora 18.19. „Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 157 km/h, înregistrată radar”, arată comunicatul.

Conducătorul auto, care a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 km/h, a fost sancţionat contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Comunicatul mai specifică și că, urmare a abaterilor constatate în cursul zilei de marți, polițiștii au dat 289 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 121.290 lei.  Cele mai multe sancțiuni, 227, au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 13 permise de conducere au fost reținute.