Bărbatul de 25 de ani care a dat foc apartamentului în care locuia cu mama sa, marţi dimineaţa, iar apoi s-a aruncat pe geam, este cercetat pentru distrugerea imobilului, dar şi a maşinii pe care a căzut.

"Se efectuează cercetări pentru două infracţiuni de distrugere, a locuinţei şi maşinii", a declarat BIHOREANULUI purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Tânărul se află, la ora publicării acestei știri, la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean din Oradea, cu multiple contuzii şi escoriaţii, dar fără ca viaţa sa să fie în pericol. Cel mai probabil, va fi transferat la Secţia de psihiatrie a spitalului.

Potrivit dr. Alexandru Mateoc, purtătorul de cuvânt al UPU-SMURD Bihor, cei doi locatari din bloc care în urma incendiului au suferit o intoxicaţie uşoară cu fum - o mamă şi copilul ei - se simt bine. "Au plecat acasă", a precizat dr. Mateoc.

Tânărul de 25 de ani, care locuia în apartament împreună cu mama lui, este cunoscut ca un scandalagiu. El a mai provocat certuri şi în alte dăţi, iar marţi dimineaţă, în jurul orei 5, i-a trezit pe vecinii din bloc cu strigătele şi înjurăturile sale.

Aşa cum BIHOREANUL a scris, bărbatul a incendiat apartamentul, iar apoi s-a aruncat pe geam, de la etajul 3. Se pare că tânărul a comis fapta după un conflict spontan cu mama lui.

Citeşte pe această temă şi articolul: Panică într-un bloc din Oradea: Un tânăr de 25 de ani a dat foc unui apartament şi apoi a sărit pe geam, de la etajul trei (FOTO/VIDEO)