Cele mai frumoase zece asociaţii de proprietari din Oradea au fost premiate săptămâna trecută de Primărie cu o diplomă şi unelte gospodăreşti în urma unui concurs organizat la nivel de municipiu.

Cea mai cea!

Concursul "Cea mai frumoasă şi curată asociaţie de proprietari" este organizat de Primărie pentru a recompensa asociaţiile de proprietari care întreţin şi amenajarează spaţiile verzi aferente blocurilor din cvartalele de locuit contribuind la înfrumuseţarea oraşului. Asociaţiile câştigătoare au primit, printre altele, un coş de nuiele, o lopată, foarfecă de gard viu, mătură de nuiele, mătură de plastic şi saci menajeri şi altele.

"An de an constatăm cu bucurie o îmbunătăţire a întreţinerii şi amenajării spaţiilor verzi publice aflate în cvartalele de locuit, datorită în primul rând implicării locatarilor care domiciliază în aceste zone. Un exemplu în acest sens este şi Asociaţia de proprietari Leonardo 3, unde doamna Ile Ileana (foto), o locatară, a amenajat prin forţe proprii şi fără să fie renumerată în vreun fel, o frumoasă grădină cu flori, pe care o întreţine zilnic. Pentru implicarea sa şi pentru spiritul civic de care dă dovadă, o felicităm!", a declarat şeful Serviciului Tehnic, Mircea Stejeran, membru în comisia de concurs.

"Depinde numai de noi"

Reprezentanţii asociaţiilor câştigătoare au îndemnat toţi orădenii să contribuie la înfrumuseţarea oraşului. "Îndemn şi celelalte asociaţii de proprietari să acorde o la fel de mare importanţă spaţiului verde aflat în întreţinere. Până la urmă, depinde numai de noi, de cetăţenii acestui oraş, de locatari, de asociaţiile de proprietari să facem tot ce ţine de noi pentru ca oraşul să arate bine din orice unghi l-ai privi", a spus în momentul premierii preşedinte Asociaţiei de Proprietari Călugăreni, Viorel Secară.

Lista premiantelor cuprinde asociaţiile de proprietari: Viitorul din strada Lăpuşului, preşedinte Ioan Triponuţ; Constantin Brâncuşi 144, preşedinte Balmoş Florian; 236 Slatinei, preşedinte Laurenţiu Danşa; Călugăreni, preşedinte Secară Viorel; Făcliei 89, vicepreşedinte Nicolae Horga; Alexa (strada Zidarilor 3), preşedinte Libor Levente; 220 (strada Erofte Grigore), preşedinte Ghergheleş Alexandru; Henrik Ibsen, preşedinte Trifan Aurel; Biomixt, preşedinte Serac Maria; şi Leonardo 3 reprezentată de administratorul Florin Lazăr şi locatara Ile Ileana.