Sute de orădeni au avut de suferit, joi, din cauza nepăsării şi neatenţiei unor şoferi care au parcat aiurea şi au blocat tramvaiele OTL care circulau pe strada Primăriei.

Reprezentanţii OTL au transmis, prin comunicate, numerele de înmatriculare ale celor două maşini parcate aiurea, vrând probabil să-i ruşineze pe şoferii acestora. 

"Astăzi, 11 iulie 2019, în intervalul orar 11.40 - 11.57, circulaţia cu tramvaie a fost blocată pe strada Primăriei din cauza autoturismului cu numărul de înmatriculare BH-14-HMP care a parcat în gabaritul liniei de tramvai. Având în vedere că tramvaiele au staţionat aproape 20 de minute, facem un apel la coducătorii auto care îşi parchează maşinile pe strada Primăriei să o facă responsabil, respectând marcajele de pe carosabil, astfel încât tramvaiele să nu fie blocate, iar călătorilor afectaţi de întârzierile înregistrate le cerem scuze pentru disconfort", se arată într-un prim comunicat transmis, joi, de reprezentanţii societăţii de transport în comun. 

Aceştia au revenit ulterior cu o nouă informare în care se arată că tramvaiele au fost blocate din nou "în intervalul orar 14.35 – 14.50", tot pe strada Primăriei, "din nou pe strada Primăriei, din cauza autoturismului cu numărul de înmatriculare BH-27-LVY care a parcat în gabaritul liniei de tramvai". 

Vatmanii OTL întâmpină deseori astfel de probleme pe strada Primăriei.