Orădenii mai pot să-şi cumpere bilete la meciul-eveniment "Uniţi pentru Mihai", care va avea loc sâmbătă pe stadionul Iuliu Bodola.

Pe stadionul Iuliu Bodola vor evolua trei echipe: "Naţionala României" (cu Hagi, Popescu, Belodedici, etc), "UEFAntasticii" şi "Prietenii lui Mihai" (Dries Mertens, Claudiu Keseru, etc).

Echipa "UEFAntasticii" va fi formată din coechipierii lui Neşu de la Steaua, din anul de glorie 2006, când formaţia din Ghencea ajungea în semifinalele Cupei UEFA, între care George Ogăraru, Mirel Rădoi, Petre Marin, Gabriel Boştină şi Florin Lovin.

Potrivit organizatorilor, mai sunt disponibile bilete la peluze, în Family Zone, precum şi la Tribuna 1. În funcţie de loc, acestea se vând la preţuri între 25 lei şi 65 lei.

Biletele se vând la Stadionul Iuliu Bodola, în ERA Park şi la Crişul Shopping Center. În ziua meciului, casa de bilete de la stadion va fi deschisă de la ora 9.

În afara spectacolului fotbalistic, programat să înceapă la ora 16, organizatorii au mai pregătit şi alte surprize. De la ora 14, la stadion, fotbaliştii celor trei echipe vor semna autografe şi se vor fotografia cu fanii.

Citeşte şi articolul „Prieteni pe viaţă: Vedetele fotbalului românesc fac spectacol la Oradea într-un meci demonstrativ dedicat lui Mihai Neşu”