O tânără abandonată la naştere în Oradea îşi caută mama. Mesajul ei ea fost postat pe pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României", creată special pentru copiii daţi spre adopţie în anii '90 în străinătate şi care acum îşi caută părinţii naturali.

Pe scurt, tânăra a fost născută în anul 2000 şi a fost dată în plasament la mai multe familii. "La vârsta de 15 ani, cand am terminat clasa a-8a, a fost obligatoriu sa aparţin de Centrul Multifuncţional CEHU-SILVANIEI. Aici am locuit pe intreaga perioadă a liceului, iar după ce am împlinit varsta de 18 ani, s-a hotărât să ies. Nu am fost adoptată ca majoritatea persoanelor care apelează aici pe această pagină, dar totuşi vreau aşa de mult să ştiu CINE ESTE MAMA MEA biologică", a scris ea, îndemnându-i pe internauți să-i distribuie mesajul.

În luna februarie, aceeaşi pagină publica povestea emoţionantă a unui alt copil abandonat, de data aceasta în anii 90, în gara din Tinca. Tânărul, pe numele său Dacian, a fost înfiat de o familie în străinătate, acum are 25 de ani şi a ajuns să lucreze pentru colosul Google. BIHOREANUL a prezentat pe larg povestea lui aici!

Citiți mesajul integral al tinerei care-şi caută mama mai jos: