Fostul ministru al Sănătăţii în guvernul tehnocrat, Vlad Voiculescu, şi judecătorul Cristi Danileţ, fost membru în Consiliul Superior al Magistraturii, vor fi prezenţi pe 22 ianuarie la Oradea ca invitaţi ai unei dezbateri organizate de ONG-ul Oradea Civică pe tema "Plătitori de taxe şi impozite sau cetăţeni cu drepturi depline?". 

Vlad Voiculescu este unul dintre fondatorii Magicamp, alături de jurnalista Melania Medeleanu. Magicamp a început ca o tabără pentru copiii bolnavi de cancer şi oferă servicii gratuite de cazare, hrană sau suport financiar pentru copii şi familiile lor. 

Tot Voiculescu este cel care a pus la punct "Reţeaua Citostaticelor", un mecanism neoficial, dar legal, de furnizare de medicamente bolnavilor de cancer din România prin mijloace paralele cu metodele oficiale, împotmolite birocratic. 

Cristi Danileț a fost membru CSM între ianuarie 2011- ianuarie 2017, ales din partea judecătoriilor. Înainte de 2011 a fost judecător la Cluj și Oradea, fiind la un moment dat vicepreședinte al Judecătoriei Oradea. 

Evenimentul va avea loc în sala Filarmonicii de Stat din Oradea, cu începere de la ora 18. Intrarea este liberă. "Trebuie să umplem sala, aşa că vă rugăm să vă invitaţi toţi prietenii şi cunoscuţii!", au transmis pe pagina lor de Facebook reprezentanţii Oradea Civică.