Elevii Colegiului Economic "Partenie Cosma" au dovedit că ştiu ce înseamnă empatia şi solidaritatea.

Înainte de a pleca în vacanţa de iarnă, alături de Clubul Impact Eco, ei au organizat un spectacol, "Impactul unui zâmbet", cu scop caritabil. Potrivit unui comunicat transmis luni de Consiliul Şcolar al Elevilor din Colegiul Economic, obiectivul evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru Anastasia, o fetiţă de doar 6 anişori, care suferă de amiotrofie spinală, o boală care o împiedică să se bucure de copilărie.

AnastasiaMicuţa nu îşi simte picioarele şi avea nevoie de un aparat, un verticalizator, care să o ajute să se deplaseze. Elevii de la Economic au dansat şi au cântat pentru ea, în sala festivă a Colegiului, iar profesorii şi colegii lor au donat bani. "Pe lângă o diversitate de momente, de la cântec şi dans, la monoloage şi improvizaţii, spectatorii au fost încântaţi de prezenţa Anastasiei (foto) care radia cu zâmbetul pe buze de fericire, văzând ce a fost organizat pentru ea", se arată în comunicat.

În total, la spectacol s-au adunat 8.185 de lei, bani care au ajuns la părinţii Anastasiei.   

"Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături, atât nouă cât şi Anastasiei, şi îi felicităm pe toţi cei care au participat la spectacol ca şi concurenţi; fără sprijinul acestor oameni inimoşi nu am fi reuşit să o ajutăm", a mai transmis Consiliul Şcolar al Elevilor din Colegiul Economic "Partenie Cosma".