Sănătatea prin mişcare, colaborarea cu părinţii ori metodele didactice eficiente sunt temele pe care le-au dezbătut, vineri, educatoarele de grupă mică din Oradea, la cercul pedagogic găzduit de Grădiniţa cu program prelungit 31.

 "Succesul unui cerc pedagogic depinde de atitudinea, aşteptările şi implicarea tuturor participanţilor. Aici, la cerc se învinge teama de afirmare, cele care prezintă materialele fac o selecţie a celor mai reuşite momente din activitatea la grupă, iar cele care urmăresc vin şi aduc completări din experienţa proprie", a precizat prof. Lidia Petrica, coordonatoarea Grădiniţei 31, structură a Liceului Teoretic German Friedrich Schiller.

Dezbaterile au durat câteva ore, timp în care dascălii şi-au prezentat propriile rezultate şi dileme. De asemenea, un aspect important în pedagogie, educatoarele şi-au mărturisit propriile experienţe, oferindu-le astfel colegelor oportunitatea să înveţe ceva nou. La final, participantele au concluzionat că cercul pedagogic a fost un succes.