Între 15 şi 18 mai, studenţii Universităţii din Oradea sunt îndemnaţi să-şi caute un loc de muncă sau măcar să se pregătească pentru angajare.

Sub titulatura "Săptămâna Carierei", în campus, la Biblioteca universitară şi la cantina studenţească se  vor desfăşura diferite activităţi, exclusiv pentru tinerii care învaţă la facultăţile orădene.

Ca să-i atragă pe tineri la aceste evenimente, organizatorii au plănuit şi concursuri, concerte, dar şi o demonstraţie de făcut clătite, care va avea loc în faţa Bibliotecii universitare, miercuri, între orele 10 şi 16.

Tot miercuri, studenţii mai sunt invitaţi, în acelaşi interval orar, dar în interiorul Bibliotecii, la târgul de job-uri la care vor participa 9 companii orădene.

Joi, tinerii sunt invitaţi la un seminar despre antreprenoriat (de la ora 13, la Bibliotecă), iar seara la concerte de muzică populară şi folk pe terasa cantinei studenţeşti. Programul zilei de vineri cuprinde un nou seminar pentru viitorii antreprenori şi două concerte simfonice, la Filarmonică.

Studenţii pot afla mai multe detalii despre fiecare activitate în parte de pe site-ul universitateaaltfel.blogspot.ro.