Dacă eşti student sau absolvent de facultate şi nu ai un job, dar îţi doreşti unul, eşti invitat la Zilele Carierei Alumni UO, organizate de asociaţia care reuneşte absolvenţi ai facultăţilor orădene.

Marţi, tinerii sunt aşteptaţi la trei workshop-uri despre cum să-şi aleagă locul de muncă potrivit şi cum să fie mai competitivi pe piaţa forţei de muncă. Acestea vor fi ţinute la sediul Fundaţiei Ruhama Oradea (lângă Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane) de specialişti ai unor companii orădene: de la ora 10, vor vorbi cei de la Eberspächer Exhaust Technology, de la ora 11.30 cei de la Faist Mekatronic, iar de la ora 13 cei de la Sykes Enterprises.

Miercuri, Alumni UO a pregătit  un târg de job-uri, unde vor participa câteva companii orădene: SC Eberspaecher Exhaust Technology Romania SRL, FAIST Mekatronic SRL, Sykes Enterprises, Nidec Oradea SRL, Cerved Credit Collection Spa şi Plexus. De asemenea, un stand va avea şi AJOFM Bihor, care va prezenta oferta locurilor de muncă vacante în judeţ.

"Companiile participante vor oferi joburi din mai multe domenii, atât în regim part-time, cât şi full-time. Lista companiilor paticipante este următoarea: Studenţii şi absolvenţii sunt invitaţi să participe la acest eveniment atât pentru a-şi găsi un job, part-time/full-time, pe o perioada determinată sau nedeterminată, cât şi pentru a descoperi posibile oportunităţi de angajare la finalizarea studiilor", se arată într-un comunicat transmis de Alumni UO.

Târgul va începe la ora 10, la Biblioteca Judeţeană Gheorghe Şincai.