Vremea festivalurilor în aer liber e încă departe, dar orădenii nu se pot plânge că nu au oferte de distracţie. Mărţişorul şi Ziua Femeii vor fi sărbătorite în Oradea nu doar cu flori şi cadouri, ci şi cu petreceri cu invitaţi de top, pentru toate gusturile.

Pe 1 martie, aici vor cânta Horia Brenciu şi vechea formaţie Azur, iar pe 8 martie orădencele vor fi sărbătorite cu Antonia, Direcţia 5 şi folcloriştii Ansamblului Crişana.  

Primăvară-n „Armonie”

Pentru cei dornici să petreacă Mărţişorul în stil mare, Armonia Venue a pregătit pe 1 martie, de la ora 19.30, o seară cu muzică, mâncare, băutură şi distracţie, sub sloganul „Dăm Armonie primăverii!”. Atracţia principală va fi concertul lui Horia Brenciu, care va veni însoţit de trupa sa şi va susţine un spectacol împărţit în două reprize de câte 45 de minute. Aşa cum şi-a obişnuit fanii, Brenciu va interpreta melodii proprii, precum „Fac ce-mi spune inima” şi „A naibii dragoste”, dar şi hituri din repertoriul internaţional.

Preţul unui bilet la evenimentul „Dăm Armonie primăverii” este de 150 lei, în care este inclus şi un meniu bogat, o selecţie de băuturi alcoolice şi non-alcoolice, precum şi un after-party cu un DJ şi „duşuri” de confetti. Cei care vor să serbeze venirea primăverii la sala Armonia cu Horia Brenciu pot să-şi rezerve locurile la numărul de telefon 0720.144.061, pus la dispoziţie de organizatori.

Se mărită Mona…

Tot în prima seară a lunii martie, de la ora 20, la Grand Palace se întoarce formaţia „de inimă albastră” Azur, care are peste 3.000 de concerte în spate şi piese populare şi în prezent, cum ar fi „Mona”, „Regina nopţii” şi „Lanţul de iubire”. Preţul unui bilet, cu o cină inclusă, este de 80 lei, iar rezervările se fac la numărul 0722.348.742.

În aceeaşi seară va mai fi un concert în Oradea. Trupa locală Falling Heads, înfiinţată în 2017, propune un concert rock’n’roll cu piese proprii, însoţit de efecte vizuale, la Moszkva Caffe. Intrarea este gratuită pentru femei, în timp ce bărbaţii vor plăti 10 lei.

Spectacolele vor continua şi de Ziua Femeii. Pe 8 martie, de la ora 19, Ansamblul Artistic Profesionist Crişana va susţine pe scena Teatrului Regina Maria concertul „De ziua ta”, invitaţi fiind Ovidiu Homorodean şi soţii Valeria şi Traian Ilea, iar solişti şi instrumentişti Felicia Costin, Petrică Popa, Cornelia Covaciu, Luminiţa Tomuţa, Leontin Ciucur, Stângaciu, Cornel Borza. Biletele se pot cumpăra de la agenţia Teatrului şi de pe biletmaster.ro la preţuri între 15 şi 40 lei, în funcţie de locul ales în sală.

Balade cu Direcţia 5

Tot de Ziua Femeii, la Sala Ambasador vedetă va fi Antonia, alături de DJ-ii emisiunii radio Partydul Kiss FM. Pe lângă distracţie, organizatorii promit şi un meniu cu patru feluri de mâncare, preţul unui bilet fiind de 150 lei. Rezervările se fac la numărul de telefon 0741.222.000.

Pe 8 martie se întorc la Oradea şi membrii formaţiei Direcţia 5, care de la ora 19.30 vor susţine un concert la Casa de Cultură a Sindicatelor, biletele fiind puse în vânzare pe iabilet.ro la preţuri de 80 lei, 90 lei şi 130 lei, în funcţie de locul în sală. Spectacolul, numit „În culori”, va cuprinde piese de dragoste clasice, precum „Dacă ai şti”, „Am nevoie de tine” şi „Îţi mulţumesc”, adică un playlist numai bun de impresionat doamnele şi domnişoarele de ziua lor...