Internaţionalul Gabriel Tamaş a scăpat de arest după ce a fost prins în luna martie conducând pe o autostradă din Israel cu 250 de kilometri la oră pe o autostradă din Israel sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit Mediafax, Tamaş a fost condamnat de instanţă la două luni de muncă în folosul comunităţii.

Sportivul a fost avertizat de judecători că la următoarea abatere va primi o condamnare cu privare de libertate.

Fundaşul şi-a primit sentinţa în timp ce se afla de mai bine de o lună în arest la domiciliu după ce fusese deja reţinut preventiv de Poliţia din Israel.

Eliberat din arestul la domiciliu Tamaş şi-a reluat antrenamentele alături de echipa Hapoel Haifa la care este legitimat şi a fost bine primit de suporteri.

Urmărire pe autostradă

Presa israeliană relata la sfârşitul lunii martie că Gabriel Tamaş a fost urmărit şi oprit de Poliţie după ce a fost surprins circulând cu o viteză de 250 kilometri la oră, dublu faţă de limita maximă admisă pe respectiva porţiune de drum.

În urma controlului cu etilotestul s-a dovedit că fundaşul, care era însoţit de două femei, prezenta o concentraţie de alcoolică de 0,77 grame pe litru în aerul expirat, de trei ori peste limita prevăzută de lege.

Născut în 1983 Gabriel Tamaş are în palmares un titlul de campion al României obţinut alături de FCSB, două Cupe ale României câştigate alături de Dinamo şi FCSB, o Supercupă a României pe când era legitimat la Dinamo şi o Cupă a Israelului ca şi membru al echipei Hapoel Haifa.