Justin Bieber şi Hailey Baldwin şi-au unit destinele în cadrul unei ceremonii religioase, desfăşurată luni, în prezenţa familiei şi a prietenilor, într-o staţiune din Carolina de Sud.

Cei doi şi-au spus jurămintele într-o capelă din staţiunea Montage Palmetto Bluff, scrie adevărul.ro. 

La eveniment au fost prezenţi circa 150 de invitaţi, printre care s-au aflat vedete precum Ed Sheeran, Kylie şi Kendall Jenner, Usher şi actorul Alec Baldwin, unchi al miresei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Cântăreţul canadian Justin Bieber şi modelul Hailey Baldwin s-au căsătorit civil anul trecut, în luna septembrie, şi au confirmat evenimentul pe reţelele de socializare la două luni după ce s-a aflat că cei doi au certificat de căsătorie eliberat în SUA, scrie Agerpres.

Bieber, în vârstă de 25 de ani, şi Baldwin, de 22 de ani, s-au întâlnit pentru prima oară la începutul adolescenţei şi au început o relaţie serioasă în urmă cu doi ani, notează Reuters, potrivit stirileprotv.ro. 

În septembrie anul acesta, vedeta pop a dezvăluit pe reţelele de socializare că a făcut numeroase greşeli în trecut, că a consumat droguri şi că, în ciuda succesului, "nu şi-a mai dorit să trăiască".

Tânăra vedetă, care a urmat un tratament împotriva depresiei, a dat vina pentru aceste lucruri pe faptul că a devenit star de la o vârstă precoce. "Din fericire am fost binecuvântat cu oameni extraordinari, care mă iubesc, iar acum traversez una din etapele cele mai fericite ale vieţii mele" referindu-se la recenta sa căsătorie cu Hailey Baldwin.