Tenismena Serena Williams şi iubitul ei, Alexis Ohanian, fondatorul Reddit, s-au căsătorit, joi, în cadrul unei ceremonii fastuoase ce a avut loc la Centrul de Arte Contemporane din New Orleans. Potrivit presei, nunta celor doi a costat nu mai puţin de un milion de dolari, la eveniment luând parte VIP-uri precum Beyonce, Jay-Z, Kris Jenner, Ciara, Eva Longoria, Kelly Rowland sau Meghan Markle.

În acest sfârşit de săptămână au apărut şi primele imagini de la eveniment. De precizat că invitaţii nu au putut utiliza telefoanele mobile deoarece Serena Williams a semnat un contract de exclusivitate pentru fotografii cu Anna Wintour, editorul Vogue.

Deocamdată nu se ştie câţi invitaţi nu au respectat regula de aur, dar sora sa, Lyndrea, a încălcat-o. Ea s-a fotografiat cu directorul executiv al unei companii de entertainment şi a publicat imaginea pe contul de Instagram, după cum scrie Cancan.ro.

La nuntă a participat şi micuţa Serenei. În vârstă de 11 săptămâni, Alexis Olympia a atras privirile tuturor şi s-a aflat tot timpul în supravegherea unei dădace.

Serena Williams şi Alexis Ohanian s-au cunoscut în 2015, iar la începutul lui 2017 s-au logodit. Tenismena a câştigat în ianuarie 2017 turneul Australian Open, deşi era însărcinată. Ea a născut-o pe Alexis pe 1 septembrie.