Creatorul de modă Răzvan Ciobanu ar fi condus cu peste 120 de kilometri pe oră în momentul accidentului în care şi-a pierdut viaţa.

Detaliile au fost dezvăluite pe surse de presa centrală după expertiza tehnică preliminară a maşinii. Valorile la care s-au deschis airbag-urile diferă, însă cert este că designerul conducea cu viteză excesivă.

Potrivit observator.tv, airbag-urile s-au deschis la 160 de km la oră, în momentul impactului cu primul copac, dar, dat fiind că mașina a fost încetinită pe distanţa în care a rulat pe câmp, de terenul accidentat, „este posibil ca pe şosea să fi avut aproape de 200 la oră”.

Agenția de știri Mediafax precizează, însă, că, de fapt, viteza în momentul impactului a fost de 126 de kilometri pe oră, notând, însă, că „istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră”.

Medicii legişti au stabilit, într-o primă etapă, preliminară, că acesta a consumat droguri înainte de a urca la volan. Ciobanu a fost înmormântat, joi, în Cimitirul Progresul din București.

Citiți mai mult, pe www.romania24.ro!