Legendarul Slash, chitarist al trupei Guns'N'Roses îi va plăti soţiei sale, Perla Ferrar, o sumă colosală pentru ca aceasta să fie de acord cu divorţul: 6,6 milioane de dolari!

Cei doi au ajuns la înţelegere în cadrul unei medieri menite să accelereze procedura de divorţ. Pe lângă suma uriaşă, Slash îi va da fostei soţii o pensie alimentară de 100.000 de dolari lunar, până când aceasta se va recăsători sau va muri, iar celor doi copii câte 39.000 de dolari pe lună. Copiii vor primi și 1,8% din veniturile lui Slash, până în 2036.

Slash şi Perla s-au căsătorit în 2001 și au împreună doi fii, London, acum în vârstă de 15 ani, și Cash, care are 13 ani.

Muzicianul în vârstă de 52 de ani a intentat prima dată divorț în 2010, dar s-a împăcat cu soția sa două luni mai târziu. Slash a intentat divorț din nou în decembrie 2014 și, de atunci, procedurile au stagnat.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, Slash câștigă lunar aproximativ 345.000 de dolari.

Chitaristul cu joben a devenit cunoscut pentru riff-urile şi solo-urile sale care au ridicat în picioare milioane de fani din întreaga lume. Membru de bază al formaţiei Guns N'Roses, Slash şi colegii săi de trupă au devenit celebri în 1987, odată cu lansarea primului lor disc, "Appetite for Destruction".

Slash este considerat unul dintre cei mai importanţi chitarişti din istoria muzicii rock, fiind apreciat pentru talent, inovaţie şi charismă. Publicaţii de prestigiu precum Time şi Rolling Stone l-au inclus mereu în topul celor mai buni chitarişti, iar, în 2012, artistul împreună cu o parte din vechii săi colegi din Guns N' Roses au fost incluşi în Rock and Roll Hall of Fame.