Ed Sheeran, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi muzicieni ai momentului, a concertat miercuri seara pentru prima oară în România, pe Arena Naţională din Bucureşti.

La "bis", cântăreţul le-a făcut o surpriză fanilor şi a apărut pe scenă îmbrăcat în tricoul "Naţionalei" de fotbal, fluturând totodată tricolorul românesc. Momentul a fost primit cu ovaţii de public.

La concert au asistat circa 50.000 de persoane, potrivit adevarul.ro. Ed Sheeran a impresionat publicul fără să aibă nevoie de efecte speciale, folosindu-se doar de voce şi chitară.

Vedeta le-a cântat românilor, între altele, piese precum "Thinking Out Loud", "Perfect" şi "Shape of My Heart".  

În timpul concertului, Ed Sheeran le-a spus fanilor că este bucuros să se afle pentru prima dată în ţara noastră, recunoscând că i se pare extraordinar că românii îi ştiu toate versurile: "Îmi doream de foarte, foarte mult timp să vin în Bucureşti. Sunt atât de fericit să fiu aici!".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Petrache (@p.alexandrag) on

Sheeran a dezvăluit şi că va mai rămâne câteva zile în România şi va încerca să viziteze cât mai multe locuri frumoase. "După show voi avea trei zile libere în minunata voastră ţară şi plănuiesc ca în aceste trei zile să-mi recapăt vocea. O am acum, dar plănuiesc să o pierd în această seară. Vreau să-mi pierd vocea alături de voi", a spus cântăreţul.