Fiica lui Cristian Boureanu, Ioana, a fost bătută sâmbătă seara într-un club din Capitală în timp se distra la o petrecere de majorat. Fata de 17 ani a fost bătută de trei fete, iar tatăl acesteia a găsit-o cu capul spart și mai multe răni pe corp.

Potrivit libertatea.ro, aflată în clubul Lost, Ioana Boureanu s-a dus la un moment dat la toaletă, unde se mai aflau trei fete de etnie romă.

Fiica lui Boureanu le-a cerut acestora să-i facă loc pentru a se spăla pe mâini. Spiritele s-au încins, iar una dintre agresoare i-a tras o palmă, după care s-au năpustit şi celelate asupra fetei. Acestea au lovit-o cu pumnii şi picioarele.

După ceartă, Ioana s-a dus la o farmacie din zonă, şi-a pansat rănile şi s-a întors în club, după ce bodyguarzii au asigurat-o pe tânără că cele trei fete au plecat.

Cu toate acestea, potrivit sursei citate, Ioana s-a întâlnit din nou cu agresoarele în momentul în care trecea pe lângă bar. De această dată, fata a fost lovită cu un pahar din sticlă în cap.

Ioana Boureanu a ajuns astfel la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti cu capul spart.

Potrivit national.ro, tatăl fetei, Cristian Boureanu, nu a dorit să comenteze cele petrecute. În schimb acesta a transmis că după ce fiica sa va scoate certificatul medico-legal vor depune o plângere penală.