Pentru câteva momente, în finala Ligii Campionilor nimănui nu i-a mai păsat de cine va fi noua regină a fotbalului. Asta după ce o tânără sexy a reuşit să intre pe teren în timpul meciului şi să întoarcă toate privirile, scrie Libertatea.

Modelul rus Kinsey Wolanski, în vârstă de 22 de ani, a alergat pe teren după aproximativ un sfert de oră de la startul partidei Tottenham–Liverpool. Tânăra, îmbrăcată într-un body ce-i lăsa la vedere aproape în întregime părţile intime, a fost scoasă rapid de pe gazon.

Kinsey Wolanski este o vedetă Instagram din Rusia, a cărui soț Vitaly Zdorovetskiy, fost actor porno, deține un site cu conținut pentru adulți intitulat "Vitaly Uncensored". Rusoaica a făcut mai multe reclame pentru branduri de bikini sau costume de baie și exact așa a și "invadat" terenul din Madrid.

Imaginile depotrivă sexy şi amuzante cu tânăra au făcut înconjurul internetului, mulţi fiind de părere că a fost „cea mai bună parte“ a meciului, iar Wolanski şi-a crescut considerabil numărul de fani pe platformele sociale, ajungând în doar câteva ore de la zeci de mii la peste 900.000 de urmăritori. 

Mai mult, pe body-ul purtat de tânără era scris „Vitaly Uncensored“, numele site-ului de adulţi pe care îl deţine iubitul tinerei, iar experţii spun că momentul i-a adus o reclamă în valoare de aproape 4 milioane de dolari. „Viaţa este pentru a fi trăită şi pentru a face lucruri nebuneşti pe care ţi le vei aminti întotdeauna“, s-a explicat ea. 

Formaţia Liverpool a câştigat, sâmbătă seară, la Madrid, pentru a şasea oară, UEFA Champions League (Liga Campionilor), impunându-se cu scorul de 2-0 (1-0) în finala cu Tottenham Hotspur. Pe stadionul Metropolitano din Madrid, au marcat egipteanul Mohamed Salah în minutul 2, din penalty, şi belgianul Divock Origi, în minutul 87. Reuşita lui Salah ocupă locul doi în topul celor mai rapide deschideri de scor dintr-o finală de LC.