Gala decernării premiilor Oscar 2019 se va desfăşura în noaptea de duminică spre luni, la Los Angeles, fiind cel mai important eveniment monden al anului. Ediţia de anul acesta, a 91-a, a fost deja marcată de mai multe controverse, dar cu siguranţă va aduce şi multe surprize, scrie site-ul România24.ro.

Ediţia din acest an ar putea fi al doilea show fără prezentator principal de după 1988 din istoria de nouă decenii a acestui eveniment, însă tot mai multe zvonuri din presa americană lasă să se înţeleagă că Whoopi Goldberg, de patru ori prezentatoare a acestui show televizat, ar putea să prezinte din nou gala Oscar.

S-a ajuns în această situaţie după ce, în luna decembrie, actorul de comedie Kevin Hart a fost desemnat prezentator principal al galei Oscar 2019, însă a renunţat la această titulatură după doar trei zile, din cauza controverselor generate de comentariile homofobe pe care starul le-a făcut în trecut. Într-o serie de mesaje publicate pe Twitter, Kevin Hart a prezentat scuze comunităţii LGBT pentru acele declaraţii ale sale.

Potrivit The Hollywood Reporter, producătorii show-ului doresc să îi reunească pe scenă, în calitate de prezentatori ai unor premii, pe actorii din distribuţia filmelor din seria "Avengers" (inclusiv Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo şi Chris Evans), dar şi alte celebrităţi de prim rang, pentru a aduce strălucire unei transmisiuni televizate atât de galonate şi pentru a umple spaţiile de emisie dintre înmânările de premii şi secvenţele muzicale din desfăşurătorul evenimentului.

Citeşte mai multe detalii despre Gala premiilor Oscar de anul acesta pe www.romania24.ro!