Un incendiu puternic a izbucnit vineri la o hală industrială din nordul Capitalei, anunţă HotNews.ro, arătând că zona a fost acoperită de un fum dens, iar populaţia a fost avertizată prin Ro-Alert să evite să iasă afară.

Conform unui anunţ transmis de ISU Bucureşti – Ilfov, este afectată de flăcări o suprafaţă de aproximativ 10.000 metri pătraţi. La faţa locului au fost trimise 27 de maşini de stingere, patru autoscări de intervenţie la înălţime, patru maşini de descarcera re şi două ambulanţe SMURD.

Până la transmiterea acestei ştiri, pompierii nu au reusit să intre în clădire.

Întreaga hală, un depozit de mase plastice, a fost cuprinsă de flăcări. Construcția se află în zona Băneasa, mai exact pe strada Biharia.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov a precizat că primele informaţii arată că nu există victime, personalul s-a autoevacuat.

Nordul Capitalei a fost acoperit de un fum dens, astfel că populaţia a fost avertizată prin Ro-Alert.

"Cei din zonă trebuie să evite zona şi expunerea la fum. Cei care locuiesc în zona de nord să închidă geamurile şi să evite să iasă afară", a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Incendiul uriaș vine la doar câteva ore după ce, tot în Capitală, o persoană a murit, iar altele trei au fost rănite, în urma unei explozii produse vineri dimineață la o fabrică de prefabricate de pe bulevardul Preciziei din București, în cartierul Militari, sectorul 6.

Explozia nu a fost urmată de un incendiu.