O tânără de 17 ani a fost salvată în noaptea de joi spre vineri de poliţiştii Capitalei, după ce a încercat să îşi ia viaţa. Adolescenta a sunat la Telefonul Copilului spunând că a fost victima mai multor abuzuri sexuale.  

Potrivit Digifm.ro, minora i-a spus psihologului de pe fir că a consumat alcool în combinaţie cu mai multe medicamente prescrise de un medic psiholog. Întrebată de ce a recurs la o asemenea faptă, adolescenta a spus că a fost abuzată sexual în ultimii șase ani. 

În timp ce adolescenta vorbea cu psihologul la telefon, doi poliţişti chemaţi de asociaţie au mers în incinta call center-ului, de unde transmiteau detalii mai multor echipe mobilizate în teren.  

"S-a ajuns la un bloc situat pe raza Sectorului 4, după circa 45 de minute de căutări. Au fost efectuate verificări în imobil, iar poliţiştii din teren au identificat o adresă, posibil cea unde s-ar fi aflat fata care a sunat la Telefonul Copilului. Au bătut cu putere în uşă, moment în care cei aflaţi în call center le-au confirmat că este locaţia corectă, pentru că pe fondul convorbirii s-au auzit bătăile în uşă. Nu a fost necesară pătrunderea în forţă, pentru că tânăra a deschis", a transmis Poliţia Capitalei, scrie Digi24.ro.

Fata era conştientă, însă într-o stare de somnolenţă cauzată de înghiţirea pastilelor. Minora a fost transportată cu ambulanţa la spital, unde a rămas în grija medicilor, fiind în afara oricărui pericol.