Octombrie ne-a surprins plăcut, ne-a adus temperaturi extrem de generoase pentru perioada în care suntem. Nu știm dacă e din cauza vremii sau nu, dar Audi vine și completează atmosfera frumoasă de toamnă cu o serie de oferte speciale dedicate modelelor din gama A și Q.

Tocmai pentru a avea din ce alege, Audi are pentru voi în ofertă noul A1, dar și mult apreciatul A3 Sportback, acompaniate de SUV-urile Q2, Q3 și Q5.

Pe lângă discount-uri, unele mașini sunt echipate cu faruri LED, inclusiv blocuri optice spate LED cu semnalizare dinamică, cutie de viteze S tronic®, Audi sound system, Audi virtual cockpit, volan multifuncțional plus cu padele, parking control plus și beneficiază de garanție extinsă.

Cinci modele așteaptă să le descoperiți, să le configurați și, de ce nu, să le luați acasă. Prețurile încep de la 18.530 EUR, fără TVA, pentru Audi A1, respectiv 44.400 EUR, fără TVA, pentru Audi Q5 Sport.

Informații suplimentare, dar și configurarea mașinii dorite, alături de posibilitățile de finanțare, le puteți obține de la dealerul autorizat D&C Oradea, Calea Clujului, nr. 289, telefon 0259 47 88 47, iar online pe www.dcvw.ro