Vineri 7 Decembrie 2018, Compania de Apă Oradea a dat startul Sărbătorilor de Iarnă sub sloganul „Bucuria este adevăratul dar al Crăciunului”

În parcul de pe Dealul Pacii administrat de Compania de Apă  Oradea a avut loc festivitatea de aprindere a luminiţelor de pe brad. Atmosfera a fost însufleţită de colinzi cantate împreună cu copiii din Ansamblul "Armonia" de la Palatul Copiilor.

Publicul a putut să admire dansurile populare şi obiceiurile străvechi interpretate de către micii artişti coordonaţi de d-na prof. Paula Iano şi acompaniaţi de orchestra dirijată de prof. Marius Marcu.

Mulțumim pe această cale D-lui Dan Peter - Director al Palatului Copiilor din Oradea pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

Invitați speciali au fost  copiii de la Centrul de plasament nr. 2 Oradea care au primit pachete cu dulciuri oferite cu drag de catre reprezentantii companiei.

Colindătorii alături de cei mici prezenţi la eveniment s-au înfruptat din bunătăţile "Moşului": saleuri, cozonac, turtă dulce, bomboane si ceai cald.

Ne-am despărţit cu promisiunea de a continua în fiecare an tradiţia împodobirii bradului din parcul aflat în administrarea Companiei de Apă Oradea.